Proefdoos

U kent ze wel, de groentepakketten van de groenteboer waarbij u vergeten groenten leert kennen of de BIO-pakketten van een internetwinkel die je kennis laten maken met biologische producten. Via de Brooklyn Wines proefdoos leert u elke maand weer wat nieuws over wijn. De ene keer wordt er een bepaalde druivensoort uitgelicht, de andere keer een wijnstreek, een land of een specifiek wijnhuis. Ook krijgt u tips over het combineren van wijn met bepaalde gerechten. Al proevende neemt uw wijnkennis toe!

Met de proefdoos wordt u meegenomen op een reis door de wijnwereld. Elke proefdoos heeft een eigen thema waarbij u per wijn een uitgebreide beschrijving krijgt. De wijnen zijn meestal seizoens gerelateerd en passen dus bij de gerechten uit dat seizoen (aspergewijnen, wildwijnen, terraswijnen enz.).

De proefdozen bevatten voor een ieder wat wils. In de lente en zomer zitten er frisse fruitige witte wijnen en soms een rosé in het pakket. ’s Winters wordt u verrast met stevige rode wijnen en hout gelagerde witte wijnen. De selectie is gedaan door uw wijnvriend en vinoloog Kees Aanen. De wijnen zijn van eigen import en/of van importeurs waar Brooklyn Wines nauw mee samenwerkt.

De volgende wijnen zitten in de april proefdoos:

1. Bodegas Itant, Cava ‘Mar Salada’
2. Domaine des Corbillières, Touraine Sauvignon Blanc
3. Château de Carlot, Costières de Nîmes Blanc
4. Otero, Finca Valleoscuro, Valles de Benavente
5. Casaloste ‘Rosso Maniero’
6. Château La Roque, Pic Saint Loup

Nu voor slechts €59,95!!!

Bestel nu via het ‘contactformulier’ of bel/app naar 06-41320831.

De proefdoos wordt in de randstad gratis thuisbezorgd.

Vriendelijke groet,
Kees Aanen

Brooklyn Wines